Trambolin Park İstanbul Nerede?

Genellikle alışveriş merkezlerinde yer alan eğlence merkezlerindeki trambolin park alanları, yediden yetmişe herkesin ilgisini çekiyor. Her yaştan ziyaretçisi bulunan bu oyun alanları, kullanıcılarına hem eğlenceli bir fiziksel aktivite imkânı sunuyor. Pek çok kişinin merak ettiği “ Trambolin Park İstanbul nerede?“ sorusunu sizler için araştırdık.

Trambolin park alanları, her yaştan ziyaretçilerin hem kas gelişimine hem de kardiyovasküler sistemlerinin gelişmesine destek oluyor. Çocuk aktivite alanları olarak ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilen trambolin parklar hem çocuklar hem de yetişkinler için fiziksel açıdan pek çok avantaj sunuyor. Bu oyun alanının çocuklar üzerindeki olumlu etkilerine Trambolinlerin Çocuklar Üzerinde Etkileri başlıklı yazımızdan ulaşabilirsiniz. İstanbul’daki AVM eğlence parkı alanlarında bulunan Trambolin parklar her yaştan insan için sınırsız eğlence sunuyor. Bu oyun alanlarında hem çocuklar hem de yetişkinler eğlenebilmektedir.

Power Jump Trambolin Parkı

Küçükyalı Hilltown AVM’de 1450 m² kapalı alanı ve 365 m²'lik teras alanı da bulunan Türkiye`nin en büyük Trambolin Parkı olan Power Jump, eğlence tutkunları tarafından sık sık ziyaret edilmektedir. Hijyenik soyunma kabinlerinden, kilitli dolaplara kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Power Jump Trambolin Parkı’nda heyecanlı bir eğlence yaşayabilirsiniz.

Power Jump Trambolin Parkı’mızda güvenlik, en büyük önceliğimizdir. Ziyaretçilerimizin güvenliğinin sağlanması için parkurlar ve trambolinler uzman ekipler tarafından gözden geçiriliyor. Kullanım esnasında ekibimiz, güvenliğiniz için her an yanınızda olacaktır. Trambolin parkında kaymaz silikonlu çoraplar sayesinde güvenliğinizi artırıyoruz. Ziyaretçilerimizin güvenliğini sağlamak için, parkımızda belli kurallar ve güvenlik uyarıları geçerlidir.

Ninja Parkuru, 4-7 Yaş Çocuk Alanı, Walk The Wall Alanı, Serbest Zıplama Alanı, Basketbol Alanı, İnteraktif Alan, Air Bag Alanı gibi birçok parkurun bulunduğu Power Jump mağazamızda hem yüksek adrenalinin hem de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

çocuklara özel trambolin eğlenceleri