BOWLİNG

Bowling 1800'lerin başından beri her yaştan insanın favori aktivitesidir. Arkadaşlarınız veya ailenizle zaman geçirmek için harika bir yoldur. Bowling birçok faydası olan harika bir eğlence aktivitesidir. Bazı faydalarını saymak gerekirse;

 

  • Bowling, biraz egzersiz yapmanın harika bir yoludur. Öyle görünmeyebilir ama bowling aslında çok iyi bir antrenmandır.
  • Bowling, gruplar için harika bir aktivitedir. Aile toplantıları, İstanbul’da yapabileceğiniz hafta sonu etkinlikleri, ofis partileri ve daha fazlası için mükemmeldir. Bowling, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sosyalleşmenin ve eğlenmenin harika bir yoludur. 
  • Ulaşılması kolaydır, çoğu il ve ilçede Playbowling eğlence merkezlerimizde grupça etkinlik düzenleyebilir veya aileniz ile sıkı bir yarışmaya girebilirsiniz.

 

İstanbul bowling salonlarımıza gitmek, aileniz ve sevdiklerinizle güzel zaman geçirmek için harika bir yoldur. Playbowling eğlence merkezlerimizin nerelerde olduğunu görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Strike Vurmak için Bowling İpuçları

Oyunu oynadığınız hattaki lobutların tamamının ilk atışta devrilmesine strike diyoruz. İlk atışta hepsi devrildiği için 2. atış yapılmaz. Strike denemeleri yapanların kullandığı yaygın bir hata, doğrudan lobutların ortasına nişan almaktır. Topu ön 1 numaralı pime hafif bir açıyla vuracak şekilde nişan almaya çalışmak sizi strike yapmaya çok yaklaştıracaktır.

çocuklara özel trambolin eğlenceleri